Kosten consult

Muziektherapie

Deze therapie is met name bedoeld voor mensen die vastgelopen zijn in hun denken en gevoel, niet meer verder kunnen in hun werk en relatie/relaties met anderen. Door samen intuïtief naar muziek te luisteren en vragen te beantwoorden kom je bij je gevoel en komen ervaringen uit je verleden naar boven die je nog niet verwerkt hebt en die je in het dagelijks leven belemmeren of beïnvloeden. Deze therapie is heel persoonlijk en daarom voor iedereen anders.

 

Een sessie duurt 60 minuten en kost € 75,-. Ik heb hiervoor ook uw geboortedatum, geboorteplaats en precieze geboortetijd nodig. Je kunt zo nodig deze gegevens opvragen bij de gemeente waarin je bent geboren, alvorens met de therapie wordt aangevangen.

 

Bel of app 06 239 62 505 voor meer info.

 

Telefonisch consult

Een consult via de telefoon is ook prettig, dan hoef je niet te reizen en met hetzelfde resultaat. Je mag telefonisch contact opnemen of appen om aan te geven dat je een telefonisch consult wilt en door te geven wanneer jij dat telefoongesprek graag wilt laten plaatsvinden. Dan zal ik kijken of dit ook in mijn agenda past. 

 

Een telefonisch consult van bijvoorbeeld 30 minuten kost € 25,- (dat is goedkoper dan de meeste spirituele bellijnen).

 

Bel of app 06 239 62 505 voor meer info.

Fysiek-intuïtief consult

Een fysiek-intuïtief consult is bedoeld voor mensen met lichamelijke of geestelijke klachten die tot zichzelf willen komen en onder mijn rustige begeleiding in hun lichaam willen "rondkijken" en voelen wat ze daar aantreffen om te verwerken. Je ligt daarbij op een comfortabele, makkelijk te bereiken plaats (niet op een hoge smalle massagetafel, waar je op moet klimmen) en met je kleding aan. Regelmatig krijg ik aanwijzingen door en maak ik gebruik van drukpunten om stress af te voeren. Merk op dat klachten die jarenlang zijn opgebouwd niet met één sessie zullen verdwijnen en uiteraard wil ik hier ook nog eens benadrukken dat ik geen arts ben. Als je je lichamelijk of psychisch ziek voelt, raadpleeg je die eerst!

 

Een sessie duurt 60 minuten en kost € 75,-. Ik heb hiervoor ook je geboortedatum, geboorteplaats en precieze geboortetijd nodig. Je kunt zo nodig deze gegevens opvragen bij de gemeente waarin je bent geboren, alvorens met de therapie wordt aangevangen.

 

Bel of app 06 239 62 505 voor meer info.

 

Gezellig aan huis

Een ochtend, middag of avond samen met familie, vrienden of kennissen energie uitlezen. We maken er een feestje van bij jou thuis!

 

Tarief afhankelijk van de grootte van de groep, deelname van

4 personen € 200,- voor 2 uur.

 

Ik heb hiervoor ook je geboortedatum, geboorteplaats en precieze geboortetijd nodig. Je kunt zo nodig deze gegevens opvragen bij de gemeente waarin je bent geboren, alvorens met de therapie wordt aangevangen.

 

Bel of app 06 239 62 505 voor meer info.

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb