Werkwijze

We plannen samen een gesprek in (kijk ook onder kopje Kosten & Consulten), waarin jij mij aangeeft wat er speelt.

 

Waarover wil jij graag een advies hebben?

Op zakelijk vlak kunnen er problemen zijn met of in jouw bedrijf waar jij de vinger maar niet kunt opleggen. Samenwerken met anderen lukt niet of opdrachten komen maar niet binnen. Mensen willen niet meewerken of collega's doen moeilijk. De communicatie binnen je bedrijf loopt niet goed. Noem maar op. En uiteraard kun je ook in je privé-leven op lastige zaken stuiten, in relatie met je partner, je kinderen, familieleden, je huisdier, je gezondheid, je werk.

 

Ik ga tijdens een persoonlijk of zakelijk gesprek bekijken welk type energie jij hebt en welke energie jouw vraag of probleem betreft. Dat kan bijvoorbeeld gaan over welke energie er is in jouw bedrijf, op je werk bij je collega’s, welke energie jouw partner heeft, welke energie je kinderen hebben. Er zijn uiteraard nog veel meer (probleem)gebieden waarover het kan gaan, teveel om hier allemaal te noemen. Ik kan dit doen door de energie te voelen of zichtbaar te maken. Ik geef je vervolgens advies op basis van mijn kennis en ervaring hiermee.

 

Het gesprek vindt plaats in mijn praktijkruimte (zie foto's hier boven) of op een andere gewenste locatie, zoals bij jou thuis.

Maak jouw eigen website met JouwWeb