Energiepatronen

Ben jij je bewust van jouw basisenergie en jouw energiepatronen?

Bewustwording hiervan is een voorwaarde voor geluk of succes in jouw leven.

EVS ENERGY maakt jou bewust.

 

Voel jij een sterk verlangen naar iets wat als een schat in jou verborgen zit, maar kun je er niet bij?

Voel jij diep in jezelf een gemis of beperking, maar heb je geen idee waarom je dit voelt?

Loop je vast in jouw dagelijks bestaan (zakelijk of privé, zie verder op deze site) en weet je intuïtief dat je zó niet verder kunt, maar dat het anders moet met jouw leven?

Dan is het raadzaam om mij naar je basisenergie en energiepatronen te laten kijken om je hiervan bewust te worden.

EVS ENERGY kan je hierbij helpen!

 

Wat is je basisenergie?

Basisenergie is jouw meest persoonlijke energie, bijvoorbeeld jouw specifieke manier om mensen te benaderen, zaken aan te pakken en dingen te bekijken. Je kunt ook de basisenergie bekijken van een gebeurtenis (oprichting van je bedrijf), een dier of een voorwerp (het horloge van je vader).

 

Wat is een energiepatroon?

Met een energiepatroon wordt hier een specifieke uiting van energie bedoeld die jij bij je draagt, of die gekoppeld is aan een dier, plant, voorwerp of gebeurtenis.

Een patroon houdt een herhaling in. Mensen kunnen niet zonder patronen. Als voorbeeld hierbij kun je je dagritme nemen. Ook al denk je misschien zelf geen ritme te hebben, is dat toch aanwezig😉 De ene mens staat bijtijds op, de ander is juist geen vroege vogel. Sommigen hebben een strakke dagindeling. Bij anderen komt de dag zoals die komt. Het gaat er niet om wat anderen daarvan denken. Het gaat er alleen om wat bij jou persoonlijk past.

 

Wat straalt jouw bedrijf of onderneming uit en wat voor patroon zit daarin?

Waarom word je blij in het ene huis, maar mistroostig in het ander?

Past je studie of werk wel bij jou?

Waarom werd je niet gewoon in Nederland zwanger, maar wel gedurende die vakantie in Thailand?

Wat brengt deze nieuwe relatie jou, met welke energie kom je via je partner in contact?

Wat maakt jou ziek of juist weer beter?

 

Je kunt nu denken dat je toch echt zelf verantwoordelijk bent voor hoe je eigen leven loopt, omdat je je eigen keuzes maakt en je keuzes natuurlijk leiden tot wat er gebeurt. En zo denk je waarschijnlijk ook over andermans keuzes...

Maar heb je dan ook nagedacht over wat aan dat proces voorafgaat, hoe je tot die keuze gekomen bent? Of over hoe die ander zijn keuze heeft bepaald?

Keuzes maak je namelijk niet alleen bewust met je verstand door middel van gedachten, maar ook onbewust op basis van je gevoel, emoties, ervaring, gewoontes, overtuigingen, intuïtie, instinct, en misschien nog wel meer, wat wij niet weten.

 

Gebeurtenissen, gedachten, gevoelens, emoties, gewoontes, overtuigingen, intuïtie, instinct, keuzes en gedrag zijn allemaal vormen van energie. Jouw persoonlijke combinatie hiervan vormt jouw eigen energiepatroon.

 

Bewustwording van jouw basisenergie en jouw energiepatroon is een voorwaarde voor jouw geluk of succes.

EVS ENERGY maakt jou bewust.