Reacties

Als je een degelijk product verkoopt en je service is goed, dan laten klanten nog wel eens op hun eigen naam een positieve, enthousiaste reactie, getuigenis of review achter.

 

Bij mijn werk is dit anders. Vaak willen mensen helemaal niet dat anderen weten dat zij ergens zijn geweest voor een spiritueel consult. Die gesprekken zijn sowieso al privé en niet voor anderen bestemd. Maar de hoofdreden is dat het maatschappelijk of sociaal helemaal nog niet zo aanvaard is om het even niet meer te weten of niet meer aan te kunnen. En al helemaal niet om daarvoor een spiritueel of alternatief coach te raadplegen in plaats van de reguliere hulpkanalen.

 

Als gevolg daarvan ga je niet laten weten hoe geweldig je geholpen bent door je alternatieve spirituele therapeut, zeker niet op het internet waar iedereen zomaar alles over je kan vinden. In onze samenleving is het gewoon de bedoeling dat je je leven op orde hebt en geen grote problemen hebt of twijfelt aan jezelf. De doorsnee mensen oordelen razendsnel over wat ze zien, horen of lezen. Dat is de reden waarom mijn klantreacties anoniem vermeld staan, zodat mijn klanten er niet nog een probleem bij krijgen.

 

"T​oen ik EVSENERGY belde en haar stem aan de telefoon hoorde, wist ik dat ik eindelijk eens gehoord zou worden. Ik kon inderdaad alles bij haar kwijt. Ze nam de tijd voor mij en ik voelde me veilig. Het was alsof er een grote last van mij afviel."

"Jeetje. Ik had altijd het idee dat tarot en astrologie wazig en zweverig zouden zijn. Maar ik heb nog nooit zulke praktische en uitvoerbare adviezen gehad als van haar. Fantastisch ook hoe zij mensen en situaties kan aanvoelen en beschrijven, zonder dat ze informatie van mij had gekregen."

"Ik ben blij dat ik meestal heel snel bij EVSENERGY terecht kan, als ik het nodig heb. Zij voelt mij goed aan en helpt mij mijn gedachten en gevoel op orde te brengen. Ik ga altijd weer met een opgelucht gevoel naar buiten en kan het leven weer even aan."

"Eigenlijk schaamde ik me een beetje om met EVSENERGY een afspraak te maken in verband met mijn eigen bedrijf. Maar ik heb er geen spijt van. Els heeft mij goed advies gegeven en ze wist dingen te benoemen die ze niet kon weten, maar die wel speelden op dat moment. Een aanrader, ook voor mensen die nuchter zijn en met beide benen op de grond staan."

"Ik dacht dat dat stemmetje in mijn hoofd altijd de waarheid sprak. Dat het mijn ziel was, of zoiets. Nooit bij stil gestaan, dat het ook wel eens niet waar kon zijn, wat het zei. Zij heeft mij duidelijk gemaakt, dat dit stemmetje vooral te maken heeft met mijn opvoeding, ervaringen en daarop gebaseerd zelfbeeld. En dat het niks te maken heeft met mijn ziel. Wat een eyeopener was dat."

"Een burn-out, zei mijn huisarts en verwees mij naar een psycholoog, een meisje dat bijna 20 jaar jonger was dan ik. Daar kon ik niks mee. Els had wel die levenservaring en voldoende meegemaakt om mij te begrijpen. De gesprekken die wij samen hebben gehad, zijn goud waard. Als ik op de afgelopen jaren terugkijk, heeft Els mijn leven naar een hoger niveau gebracht."

"Ik ben een paranormaal, heldervoelend, helderwetend en helderziend coach en heb een eigen praktijk. Ik vind het fijn om regelmatig hierover met een collega te praten en te sparren. Els is eerlijk en zegt open en duidelijk wat zij ziet. Dat geeft mij net die extra zekerheid in wat ik zie en voel en houdt mij ook scherp in mijn eigen processen."

"Na een lange zoektocht kwam ik bij EVSENERGY uit. Mijn angst voor het donker werd steeds erger. Ik durfde 's nachts niet meer alleen te zijn. Dat is door Els een stuk minder geworden. Zij praat niet alleen met je over je angst, maar kan je ook bij je gevoelens laten komen en wat eronder zit. Daar zit de bron en dan pas kun je het probleem aanpakken."

"Een kennis raadde mij Evsenergy aan. Eerlijk gezegd, geloofde ik er niks van dat Els mij kon helpen met mijn probleem. Maar toen ik bij haar vandaan kwam, wist ik beter. Geloven heeft er niks mee te maken. Wat zij doet, werkt voor mij. Dat staat vast. Met haar tips ben ik echt een gelukkiger mens geworden."

"Mijn relatie voelde niet goed. Wat er nu precies speelde, ik kon er niet de vinger opleggen. Ik had er zoveel energie ingestoken, mezelf compleet gegeven, maar mijn partner begon steeds vervelender tegen mij te doen en tegen familie en vrienden van mijn kant. Heel af en toe zag ik nog maar de charmante man van het begin van onze relatie. Dan kreeg ik weer hoop dat het goed kwam. Na een tijd besefte ik dat hij mij isoleerde, vernederde en me voor de gek hield. Ik begreep niet waarom en voelde mij een slachtoffer. Els liet mij zien hoever ik mijn grenzen al had opgerekt in deze relatie, dat ik zelf de keuze moest maken om met dit gedrag te stoppen en voor mijzelf te kiezen. Zij legde mij uit dat narcisme een spiegel was voor mij en dat mij dat de mogelijkheid gaf te groeien en mijn grenzen beter te leren aangeven."

"Diep in mijzelf weet ik dat ik anders ben. Ik hoor er niet bij. Mijn hele leven al niet. Dat doet pijn. Ik weet niet hoe ik daarmee om moet gaan. Het voelt als een tekortkoming, alsof ik het steeds fout doe. In Els heb ik eindelijk iemand gevonden die mij begrijpt. Zij heeft mij inzicht gegeven waarom ik dit kennelijk moet ervaren en zij heeft mij laten zien, dat anders zijn ook een kwaliteit kan zijn en niet alleen maar een nadeel of een stoornis."

"Mijn man heeft tijdens een voor mij moeilijke periode stiekem seksuele relaties met andere mannen gehad. Ik ben daar bij toeval achter gekomen doordat ik een geslachtsziekte kreeg en heb hem ermee geconfronteerd. Hij vond dat ik me aanstelde en ik kreeg een bosje bloemen om het goed te maken.

Ik vond zijn reactie niet normaal en kreeg behoefte om er met een professioneel iemand over te praten, want je begrijpt wel dat je dit niet zomaar met een vriendin bespreekt. Het voelde veilig om met Els te praten, want zonder dit verteld te hebben, wist zij meteen hoe onze relatie ervoor stond en zij heeft mij echt inzicht gegeven en gesteund. Zonder haar was ik zeker weer in een depressie terecht gekomen. Ik ben haar zó dankbaar."

"Hartelijk dank voor jouw waardevolle zakelijke en persoonlijke consulten in het afgelopen jaar. Je gaf mij overzicht en rust. Jij durfde mij een spiegel voor te houden en eerlijk te zeggen waar het op stond. Ik kom zeker bij je terug voor advies en jouw verrassend andere kijk op zaken."

"Evsenergy trok mij meteen aan en ik ben blij dat ik naar dat gevoel heb geluisterd. Ik had een heel mooi gesprek met Els, veel diepte en zij wist dingen te vertellen die niet af te leiden waren. Sinds dit gesprek heb ik meer vertrouwen in mezelf en weet ik dat dingen zullen uitkomen. Ik ben je heel erg dankbaar Els, jij hebt een speciale gave."

"Ik spreek Els nu al een tijdje. Naast dat haar voorspellingen vaak uitkomen, is ze ook echt oprecht een goede life coach. Ze geeft je tips en adviezen waar je echt wat mee kunt. Ze heeft mij vaak geholpen met het vinden van rust als ik er helemaal doorheen zat. Ik raad iedereen aan bij haar aan tafel te gaan zitten."