Wie ben ik? En wat kan ik jou vertellen over mij en mijn werk?

Wanneer ik op mijn leven tot nu toe terugkijk, ben ik al van jongs af aan bezig geweest om alle kennis op te doen die te maken heeft met mijn huidige werk als medium en spiritueel coach.

 

Mensen helpen inzicht te krijgen door energie uit te lezen (vertalen naar wat wij kunnen begrijpen) is mijn leven. Ik doe niets liever. Energie lees ik uit met hulpmiddelen: mijn helder weten, gevoel of intuïtie, (tarot)kaarten, astrologie, edelstenen, kleuren, chakra's, psychometrie, numerologie en nog meer. Als je meer van mijn achtergrond wil weten, kun je hieronder doorlezen of je belt mij gewoon: 06 239 62 505 dan hoor je alles daarover van mijzelf😉

 

Een belangrijke eigenschap van mij is dat ik zaken van meerdere kanten bekijk, vanuit andere invalshoeken dan je verwacht en met een andere manier van denken. Ik ben "anders", kijk nergens meer van op, veroordeel niet en neem de tijd voor jouw verhaal.

 

Mijn belangstelling gaat uit naar psychologie en communicatie/taal. Tijdens en na mijn (voltooide) studie Nederlands (Straf-)Recht kwam ik professioneel in aanraking met psychologie. "Mensen ontleden" op basis van hun behoeften en karakter en hen inzicht in en begrip voor zichzelf te geven is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik heb veel opleidingen, cursussen en workshops gedaan op alternatief-spiritueel en psychologisch vlak. Natuurlijk is wat ik doe niet alleen gebaseerd op kennis en theorie, maar ook op gevoel en levenservaring.

 

Geloof me, je kunt ècht meer uit je leven, je onderneming, je werk, je relatie (etc.) halen. Door mijn aanwijzing(en) ga je letten op zaken die nooit eerder je aandacht hebben gehad, omdat je het bestaan en het effect ervan niet eens kende. Door inzicht in jezelf te krijgen en begrip op te brengen voor je eigen acties en reacties sta je sterker ten opzichte van meningen of reacties van anderen. Je wordt zelfbewuster, begripvoller naar andere mensen en vaak word je er ook lichamelijk beter van.*

 

*Ik ben geen arts. Als je je lichamelijk of psychisch ziek voelt, raadpleeg je die eerst!