De energie van jouw huisdier

Kennen jullie dat ook, zo'n heerlijke avond voor de tv (Netflix overigens...) met je huisdier naast je? Ik zat een tijdje terug op de bank naast mijn Duitse Herder, Frey, en keek een nogal ontroerende film, waardoor ik het even te kwaad kreeg en er rolden wat tranen. Frey aaiend, kreeg ik een lik over m'n wang en hij keek míj aan en ik hèm. En daar was de connectie, op zielsniveau, zou ik zeggen. Een prachtig moment, dat iedereen die een huisdier heeft, wel kent (hoop ik).

 

Een huisdier heb je niet zomaar. Die is naar jou toegestuurd en sluit naadloos aan bij jouw energie. Dat wil niet zeggen, dat hij of zij altijd meteen luistert of alleen de dingen doet die jij graag wilt. Een huisdier is een spiegel voor je. Hij of zij zorgt ervoor dat jij gaat nadenken over wat jij nodig hebt of tegen dingen aanloopt, die hij op een of andere manier bij jou onder de aandacht brengt. Het is zo fijn om te weten wat hij of zij jou te vertellen heeft! Wil jij graag weten wat jouw huisdier jou voor energie brengt?

Neem dan via de app of telefonisch contact op met EVS ENERGY,  vermeld wel natuurlijk jouw naam, de naam en de geboortedatum van je huisdier en stuur een foto van hem of haar mee.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb