Kinderen "krijgen"

Bijna alles in het leven moet je betalen, je huis, je auto, je vakantie. Er zijn wel een paar dingen gratis, zoals je lichaam, de zon, de regen, de natuur en voor de meeste mensen heel leuk: seks (alhoewel er altijd mensen blijven die hier toch ook weer geld mee willen verdienen).

 

Natuurlijk is seks niet alleen heel prettig, maar vanuit de natuur en ons oerinstinct bekeken ook noodzakelijk om ons voort te planten. En dat schijnen we toch wel verschrìkkelijk graag te willen, want de meeste mensen hebben kinderen. Daar ligt dan ook tevens de pijn van degenen voor wie de uitdrukking kinderen "krijgen" toch wel wat nare associaties oproept. Dat krijgen heeft nl. dan al heel wat moeite, stress, pijn èn geld gekost. Nìks kinderen krijgen en al helemaal niet gratis.

 

Ik heb al heel wat echtparen aan tafel gehad, die vergeefs alle stappen in het reguliere medische circuit hadden doorlopen en ten einde raad waren: ze kregen maar geen kinderen. Het komt inderdaad voor dat de energie tussen de partners zelf niet geschikt is om kinderen voort te brengen. Dan houdt het op en moet je het idee van kinderen krijgen loslaten.

 

Maar gelukkig er is meer tussen hemel en aarde, energetisch gezien. Nu beweer ik beslist niet, dat ik wonderen kan verrichten. Zéker niet. Maar soms kan ik in de energie zien, of zwanger worden tòch tot de mogelijkheden behoort. De energie is dan op een of andere manier verstoord en die moet dan bijgestuurd worden. Vaak moet je daar aanwijzingen voor opvolgen. Het kan zijn dat je anders moet gaan eten. Een edelsteen bij je moet dragen. Of dat je moet verhuizen naar een andere plek. Als jij meer hiervan wilt weten en graag een consult zou willen, bekijk dan mijn website WWW.EVSENERGY.NL en/of neem contact met mij op 06 239 62 505. En misschien kun je dit ook vertellen aan vrienden of kennissen die worstelen met een probleem op dit vlak.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb