Van je angst af?

Angst. Iedereen heeft er wel eens last van. In situaties die spannend of bedreigend zijn. Je merkt het aan je lichaam, dat daarop reageert. Je hart gaat sneller kloppen, je ademhaling versnelt, je bloeddruk neemt toe, in je spieren zit de spanning, je kunt trillen en zweten. Als je deze emotie goed kent, krijg je er gelijk een beklemmend, onrustig gevoel bij. Maar angst heeft ook een functie: deze zorgt ervoor dat je op zoek gaat naar veiligheid, naar wat jij op dat moment nodig hebt om te overleven.


Soms kan angst ook de overhand krijgen in je leven, je bent bang in situaties waarin dit helemaal niet nodig is. Dit kan je leven negatief beïnvloeden. Hoe kom je uit je angstcocon van belemmering weer naar mogelijkheden?


Waar komt jouw angst vandaan? Angst is een emotie en emotie is energie. En energie kun je uitlezen. De bron van de angst zichtbaar maken, is het begin van de oplossing van je angstprobleem.


Ik kan je hiermee op weg helpen. Ook in Corona-tijd, want het fijne van energie uitlezen is, dat dit telefonisch precies hetzelfde werkt als bij een visite in mijn praktijk. Kijk op mijn website: www.evsenergy.nl en bel of app mij op 06 239 62 505 voor een afspraak.


Blijf niet opgesloten door je angst, ik bied je een kans op vrijheid.


2 views
0 comments