De tijd van Aquarius

Iedere generatie heeft nieuwe ontwikkelingen of uitvindingen. In onze tijd is dit wel de computer, de mobiele telefoon en het internet. Bron van mogelijkheden en veel nieuwe informatie, die je zelf kunt opzoeken. Deze mogelijkheden zijn verbonden aan het Aquariustijdperk. Je hebt vast wel eens gehoord van dit begrip, ook wel het Watermantijdperk genoemd (goede uitleg hierover staat op Wikipedia).

Watermanenergie heeft te maken met alles wat nieuw is, dus ook alle nieuwe technologie en daaraan verbonden mogelijkheden. Termen die bij Waterman passen zijn: vrijheid, gelijkheid, broederschap, ook wel bekend van de Franse Revolutie. En raad eens wat: dat is wat Watermanenergie wil: vrijheid en revolutie. Radicaal zijn, rebelleren, de barricade op en alles op zijn kop zetten, systemen omver gooien, alles kapot maken en angst zaaien om een eigen idee of ideaal aan anderen op te leggen (terrorisme). Groepen mensen die wel of juist niet meedoen in de maatschappij. Prestatiedruk met als gevolg overspannenheid of burn-out zijn andere bekende uitingen van deze energie.

Watermanenergie wil individualiteit, zelf bepalen wat hij wil, maar kent juist ook de vorming van groepen om een zelfde doel of ideaal na te streven. Anders is ook echt een woord dat bij Waterman hoort, wat terugkomt in anders denken, voelen en anders zijn, zoals bij New Age kinderen, HSP en autisme.

Zien jullie dit ook terug in jullie wereldbeeld of in jullie omgeving? Herken je dit bij jezelf en heb je daar vragen over? Neem dan vooral contact op met EVS ENERGY!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb