top of page

Contact & Betalen

Contact

Je mag mij bellen of appen* 📞 0623962505, ook 's avonds en in het weekend. Als ik de telefoon niet kan aannemen in verband met werkzaamheden of andere omstandigheden, app mij dan dat je mij gebeld hebt, want ik heb geen voicemail aan staan. Dan bel ik je terug.


Als je niet op het telefoonnummer waarmee je gebeld hebt teruggebeld wilt worden (om privacy redenen), maar op een ander nummer, maak daar dan duidelijk melding van in de app!


Maak je een afspraak via What'sApp, vermeld dan alsjeblieft:

1. je vraag aan mij, 2. je voorkeur voor een dag en tijd voor een afspraak 3. je lievelingsgetal, 4. je lievelingskleur en 5. indien mogelijk: je geboortedatum, je geboorteplaats/land, je precieze geboortetijd**. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.


*Afspraken maken kan alleen telefonisch of via een app, geen bezoek daarvoor aan praktijkadres.

** Als je je geboortetijd niet kunt achterhalen bij je ouders, kun je bij de gemeente waarin je bent geboren je geboorteakte aanvragen. Hierop staat je precieze geboortetijd.


Mijn bedrijf EVSENERGY staat geregistreerd bij de KVK onder nummer: 77383346. 

Vooraf betalen

Als jij iets koopt of bestelt, vind jij het vast fijn dat jouw aankoop zonder lange wachttijd of gedoe geleverd wordt. Bekijk het dan ook eens van mijn kant en betaal de door mij te verlenen diensten vooral supersnel😉Betalen voor alle te verrichten diensten op deze site gebeurt vooraf
Indien gewenst krijg je via Tikkie van mij een betaalverzoek. 
Nog fijner is om direct na ons eerste telefonisch of app contact (in ieder geval 24 uur voor onze afspraak gaat plaatsvinden) het afgesproken bedrag op mijn bankrekening te storten: 

NL17ABNA0446078131 t.n.v. EVSENERGYbottom of page